”Työkavereita ja ystäviä ajatellen olen alkanut ymmärtää, miksi joidenkin kanssa asiat sujuvat ja toisten kanssa työt mutkistuvat. On myös helpompi saada asiat rullaamaan silloinkin kun ei meinaa sujua, kun tietää, mistä narusta vetää ja mikä ei kannata.”  Nainen 40 v.

”Ihaninta on ollut huomata se, että minussa on sen sama potentiaali, jonka olen helposti nähnyt aina muissa, mutta en itsessäni.” Nainen, 34 v

Enneagrammi avaa ymmärrystä moninaisuuteen. Se auttaa hyväksymään ja arvostamaan työyhteisön jäsenten erilaisia näkökumia ja kannanottoja.

Kun työyhteisössä on hyväksyvä ilmapiiri, siellä viihdytään ja pystytään tekemään yhteisiä ihmeitä. Vuorovaikutustaidot paranevat ja luova tila löytyy. Enneagrammilla saa ymmärrystä sille, että saamme katsella elämää täysin eri vinkkeleistä eikä kukaan ole viallinen tai outo. Eri näkökulmilla on eri tehtävänsä, joita kaikkia tarvitaan.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän tiiminne tai koko työyhteisön tarpeisiin sopiva kokonaisuus.

”Konkreettisin ja suuri hyöty enneagrammista minulle on ollut se, että olen alkanut ymmärtää ja hyväksyäkin sen, että ihmiset ovat oikeasti erilaisia ja ajattelevat asioista eri tavalla”. Mies, 42 v.